Behandelingen en Prijzen

                                      Gezichtsbehandelingen 
ZEN Gezichtsbehandeling 60 minuten
Bij de ZEN gezichtsbehandeling leggen wij de nadruk op totale ontspanning en tot-rust-komen, even wegdromen uit de drukte van alle dag op onze verwarmde behandelstoel.
De behandeling houdt in: Reiniging van het gelaat met een verfrissende Facewash, een spray peeling, heating masker, epileren van de wenkbrauwen en een massage van hoofd, decolleté, schouder nek gelaat. Het tweede hydraterende cream masker met eronder een hydraterend en een voedend serum. Tijdens dit masker worden uw voeten verwend met een heerlijke voetmassage.
€ 65,-
Gezichtsbehandeling 60 minuten
Een heerlijke ontspannen behandeling waarbij een huidreiniging, epileren van de wenkbrauwen, masker en gezichtsmassage zijn inbegrepen. Ook aandacht voor uw voeten d.m.v. een ontspannende voetmassage.
€ 57,50
Uitgebreide gezichtsbehandeling 90 minuten
Een heerlijke ontspannen behandeling waarbij een huidreiniging, epileren van de wenkbrauwen, masker en gezichtsmassage zijn inbegrepen. Ook aandacht voor uw voeten d.m.v. een ontspannende voetmassage. De uitgebreide gezichtsbehandeling wordt voorafgegaan door een rugmassage en tijdens de behandeling ligt u op een algenpakking.
€ 72,50
Metamorfose gezichtsbehandeling 75 minuten.
Een ontspannende, ont-stressende behandeling welke gericht is op het verlichten van de teint, vervagen van vlekken en gladstrijken van rimpels. Uw huid wordt behandeld met twee peelings (waarvan 1 scrub alsmede de krachtige Acide 20 peeling) en twee maskers. Het Heating masker met een ontspannende en reinigende werking alsmede een tissue-masker met eronder een dark spot serum. Dit masker is geïmpregneerd met lotion en verrijkt met anti-rimpel en anti-vlekken moleculen. Onvolkomenheden worden uitgeveegd en de textuur van de huid wordt hersteld. Tevens anti-veroudering, anti-vlekken en anti-oxidant.
Epileren van de wenkbrauwen.
Massage van decolleté, schouders, nek en gelaat. Ook uw voeten worden niet vergeten en verwend met een zalige voetmassage.
De behandeling wordt afgesloten met de bijbehorende “crème de teint” en is speciaal bedoeld voor de nabehandeling van de huid. Deze crème is tevens in onze winkel te koop.
€ 77,50
Uitgebreide Metamorfose gezichtsbehandeling 115 minuten
De uitgebreide Metamorfose gezichtsbehandeling wordt voorafgegaan door een rug massage waarna uw rug verwend wordt met een warme algenpakking waar u gedurende de behandeling op ligt: pure verwenning van uw rug.
Vervolgens een ontspannende, ontstressende gezichtsbehandeling welke gericht is op het verlichten van de teint, vervagen van vlekken en gladstrijken van rimpels. Uw huid wordt behandeld met twee peelings (waarvan 1 scrub alsmede de krachtige Acide 20 peeling) en twee maskers. Het Heating masker met een ontspannende en reinigende werking alsmede een tissue-masker met eronder een dark spot serum. Dit masker is geïmpregneerd met lotion en verrijkt met anti-rimpel en anti-vlekken moleculen. Onvolkomenheden worden uitgeveegd en de textuur van de huid wordt hersteld. Tevens anti-veroudering, anti-vlekken en antioxidant. Epileren van de wenkbrauwen. Massage van decolleté, schouders, nek en gelaat. Ook uw voeten worden niet vergeten en verwend met een zalige voetmassage. De behandeling wordt afgesloten met de bijbehorende “crème de teint” en is speciaal bedoeld voor de nabehandeling van de huid. Deze crème is tevens in onze winkel te koop.
€ 97,50
Quick behandeling 45 minuten
Een behandeling met een dieptereiniging van de huid, epileren van de wenkbrauwen, een massage en een ontspannend en verzorgend masker
€ 50,-
Acné behandeling 30 minuten 
Reinigende behandeling, die als deze regelmatig wordt herhaalt echt resultaat geeft. Sommige zorgverzekeringen vergoeden deze behandeling.
€ 35,-
Behandeling speciaal voor mannen 60 minuten
Een ontspannende behandeling aangepast aan de mannenhuid, we beginnen met een rugmassage, waarna een korte gezichtsbehandeling!!
€ 60,-
Korte Relaxbehandeling 30 minuten
Laat je een half uur lang lekker verwennen tijdens deze korte
relaxbehandeling: reiniging, peeling, epileren en massage.
€ 35,-
Lange Relaxbehandeling 60 minuten
De Korte Relaxbehandeling met aanvullend een rug massage en masker. Deze behandeling duurt een uur
€ 60,-
Extra’s tijdens de schoonheidsbehandeling
Hars bovenlip € 3,00
Hars kin € 3,00
Hars kaaklijn € 3,00
Verf wenkbrauwen of wimpers € 5,00
Verf wenkbrauwen en wimpers € 7,50
 

Speciale gezichtsbehandelingen

 
Bio kruidenpeeling 60 minuten
Effectieve behandeling van acne, een onzuivere huid, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, rimpels en een verslapte huid. De biopeeling is gebaseerd op verschillende kruidencocktails. De peeling heeft geen bijwerkingen, u hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De peeling is geschikt voor alle huidtypen, stimuleert de vorming van nieuw opperhuidcellen en werkt preventief verjongend.
Bio kruidenpeeling kuur
De kuurvorm bestaat uit 3 maal een peeling in 10 dagen.

€ 60,-

€ 170,-

Massages en Hot Stone Massages

 
Rugmassage 30 minuten€ 35,-
Hot Stone massage hele lichaam 60 minuten
De Hot Stone massage is een heerlijke verkwikkende en tevens ontspannende massage. Gedurende 1 uur wordt uw hele lichaam gemasseerd met afwisselend warme en koude stenen. Na de behandeling tintelt uw lichaam en voelt u zich “opgeladen”
€ 60,-
Facial Stone 90 minuten
Een combinatie van een gezichtsbehandeling en een stenen- massage. Uw gezicht wordt gereinigd, waarna de massage volgt met warme en koude stenen. Tijdens het masker wordt uw lichaam ook gemasseerd met de warme stenen.
€ 75,-
Hot Stone massage rug 30 minuten€ 40,-.
Hamam massage rug benen en armen 45 minuten
De hamam-massage is een oosters schuimritueel met een spons-zeepmassage en ontspanningsmassage en wordt vooraf gegaan door een bodyscrub met dode zeezout, het scrubben gebeurt met een speciale scrubhandschoen.
De totale hamam-massage is werkelijk een weldaad voor het lichaam, een reiniging van binnen en buiten!
De huid voelt na de hamam-behandeling zo mooi schoon, glad en zacht!
 
€ 55,-.

Ontharen d.m.v Harsen

 
Bovenlip   € 12,-.
Kin       € 12,-.
Kaaklijn€ 12,-.
Bovenlip en kin   € 17,-.
Bovenlip, kin en kaaklijn€ 25,-
Onderbenen    € 30,-
Bovenbenen        € 30,-
Bovenbenen en onderbenen        € 55,-
Oksels  € 25,-
Armen € 25,-
Rug€ 35,-
Bikinilijn € 25,-

Nagels

 
Manicure: 
Nagels knippen en modelleren, vingerbadje, scrub van de handen, handmassage, nagels lakken.
€ 35,-

Oog behandelingen

 
Epileren wenkbrauwen € 15,-
Verven wimpers€ 20,-
Verven wenkbrauwen € 15
Epileren en verven wenkbrauwen  € 20,-
Verven wimpers + wenkbrauwen € 30
Epileren + verven wenkbrauwen en wimpers € 32,50
Wimperpermanent
Een mooie krul die 4 tot 6 weken houdt.
€ 40

Permanente Make Up

 
Eyeliner boven of onder
Dag en nacht verzorgd met permanente Make-up Met een steriele naald module wordt de pigmentatie heel ondiep in de bovenste huidlaag gebracht, we werken volgens de richtlijnen van de GGD.
Het resultaat van de pigmentatie is verrassend natuurlijk en blijft ongeveer 3-5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. U kunt voor een blijvend resultaat het 1 keer per 1 à 2 jaar laten bijwerken.
€ 175,-
Wenkbrauwen met hairstrokes
Bij deze techniek worden als het ware haartjes tussen de bestaande wenkbrauw doorgemaakt voor een voller aanzien.
In overleg met u worden eerst de wenkbrauwen met potlood getekend om de kleur en de vorm te bepalen, daarna worden de haartjes gepigmenteerd, (shadow of hairstrokes) zodat u een natuurlijke uitstraling houdt.
€ 325,-